Ψηφιακή Υπογραφή

psifiaki ypografi

Aλλάζουν τα πάντα γύρω από τις δημόσιες συμβάσεις και στο εξής οι επιχειρηματίες που επιδιώκουν να λάβουν μέρος σε δημόσιους διαγωνισμούς, θα πρέπει να προσαρμοστούν άμεσα στα νέα δεδομένα. H MEMO COMPUTERS σε συνεργασία με τη ΜΕΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ανακοινώνει την έναρξη σεμιναρίου για την «Διαδικασία δημιουργίας και υποβολής προσφορών στο σύστημα Προμηθεύς».

Η πλατφόρμα www.promitheus.gov.gr υποστηρίζει το εθνικό σύστημα ηλεκτρονικών συμβάσεων και αφορά το σύνολο των διαδικασιών που ακολουθούνται για ένα δημόσιο διαγωνισμό (ηλεκτρονική δημοσίευση, ηλεκτρονική υποβολή προσφοράς, ηλεκτρονική αξιολόγηση).

Η MEMO COMPUTERS αναλαμβάνει ακόμα την προμήθεια στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και οργανισμούς των USBTOKENS ΑΔΔΥ (Ασφαλής Διάταξη Δημιουργίας Υπογραφής) – Ψηφιακή Υπογραφή.

Η ψηφιακή υπογραφή έχει την ίδια ή και μεγαλύτερη βαρύτητα από την φυσική υπογραφή σας και είναι υποχρεωτική για συμμετοχές σε διαγωνισμούς δημοσίου που πραγματοποιούνται μέσω της πύλης Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. (Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων).

Για να αποκτήσετε την δυνατότητα ψηφιακής υπογραφής (digitalsignature) θα πρέπει:

  • να προμηθευτείτε μια συσκευή USB token από την MEMO COMPUTERS
  • να αιτηθείτε μέσω ΚΕΠ και να αποκτήσετε τους κωδικούς πρόσβασης στα ψηφιακά πιστοποιητικά σας,
  • να γίνει εγκαταστήσετε την συσκευή στον Η/Υ σας και τα πιστοποιητικά σε αυτήν.

Πληροφορίες για το Σεμινάριο «Διαδικασία δημιουργίας και υποβολής προσφορών στο σύστημα Προμηθεύς» στην ΜΕΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Κ.Χιωτάκη 8 & Α. Παπανδρέου 73100 Χανιά, 2821054002 -3, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πληροφορίες για την προμήθεια και εγκατάσταση των USBTOKENS ΑΔΔΥ (Ασφαλής Διάταξη Δημιουργίας Υπογραφής) – Ψηφιακή Υπογραφή, στην MEMO COMPUTERS, Μιχελιδάκη 6, 73100 Χανιά, 28210 27800-3 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.